Nyhedsbrev

Jeg skriver om selvværd, negative tanker og alt det andet, der afholder os fra at føle os smukke, dejlige, enestående, modige og gode nok. Jeg annoncerer events og kurser i nyhedsbrevet og giver dig selvfølgelig også masser af tips til at blive en endnu bedre udgave af dig.

Vi ses i din mailboks.

Ulla

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
28/5 2015 - Oplever du også nogen gange mørke skyer i horisonten?

Oplever du også nogen gange mørke skyer i horisonten?

 
 

 
Kære læser

Jeg vil dele et magisk øjeblik med dig.

For et par uger siden sad jeg på Solrød Strand og kiggede på himlen (se foto nedenfor). Bølgerne slog mod stranden og vinden blæste op. Det mest fornuftige ville klart være at søge læ, da jeg ikke havde medbragt hverken regntøj eller paraply.

Hvad tror du der skete…?

Jeg valgte at blive siddende. Blev blæst godt igennem, men oplevede faktisk, at regnen gik lige udenom mig! Og kort efter blev himlen atter blå.

På samme måde er det også med udfordringer.

 
Vi kan vælge at løbe væk og søge tryghed. Det er helt klart det nemmeste – og det mest naturlige valg, når vi bliver sat under pres.

Men vi kan også vælge at blive – med risiko for torden, lyn og regn – og finde ud af, at det som regel driver over, når vi tør blive i det.
 
Måske var jeg blevet våd den dag på stranden. Men hvad er det værste ved det…? Jeg fik en oplevelse, som jeg vil tænke tilbage på næste gang jeg ser mørke skyer. Ikke at det altid er hverken let eller sjovt at stå midt i en udfordring – men bagefter føler jeg mig altid løftet, lidt mere modig og ikke mindst lidt klogere på mig selv.

Og apropos det med at blive klogere… har jeg lige nu to arrangementer, der giver dig mulighed for det: Inspi-Lounge - som henvender sig til alle uanset alder - og Teen Quest Summer Camp for dig mellem 14 og 18 år.

 
Bliv klogere på dit kropssprog d. 18. juni
Du er hvad du tænker. Og alt hvad du tænker udløser sig i dit kropssprog. Sproget der udgør hele 55% af din samlede kommunikation.

Jeg dykker ned i dette spændende univers på min næste inspi-lounge d. 18. juni kl. 18.30-20.30.

Kom og få indsigt i:

- hvad dit kropssprog betyder for din kommunikation og troværdighed
- hvordan du styrker din personlige gennemslagskraft
- nøglen til at skabe (bedre) relationer ved hjælp af dit kropssprog
- hvordan du ’læser’ dine medmennesker – og deres interesse i dig
- ’dit personlige rum’, føddernes afslørende signaler og en masse andet
 
Velkommen til en sjov og hyggelig aften med oplæg, øvelser og inspiration.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER
 
Lær at tackle mørke skyer på Teen Quest Summer Camp
Er du ung og stille?
Tænker du mange negative tanker?
Føler du dig udenfor?
Og har du svært ved at sige din mening?

Så er der masser af muligheder for at få mod på fremtiden på den helt nye Teen Quest Summer Camp i Hørsholm d. 13.-16. juli. Du lærer om målsætning, motivation, selvværd, relationer til andre, personlig gennemslagskraft, kommunikation og en masse andet. 

'Teen Quest' en enestående chance for at få de 4 bedste dage i dit liv! En spændende cocktail af læring, sjov, hygge, nye venner, selvtillid, bevægelse og udvikling. Kort sagt: Vi river 4 dage ud af din sommerferiekalender og kick-starter den bedste udgave af dig i et trygt forum med plads til max 12 unge mellem 14 og 18 år.


DU KAN HVAD DU VIL, OG VI TROR PÅ DIG! 

JA TAK, JEG VIL GERNE LÆSE MERE OM CAMPEN.
 
Du har altid et valg
Uanset om du er over eller under 18 år, har du altid et valg.
 
En klog mand sagde en gang: "Det handler ikke om, hvordan du har det, men hvordan du tar' det".
 
Jeg håber, at du vil tage mørke skyer og udfordringer med oprejst pande, for der er som regel en vigtig læring at hente der. En læring, som du kan bruge fremadrettet, så det bliver endnu lettere at være dig. 
 
Du fortjener det bedste.
 
Kh Ulla
 
PS. Du kan også vælge at medbringe paraply :-)

 
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få løbende masser af fif til, hvordan du kan blive en endnu bedre (og mere ægte) udgave af dig.
 
Future Quest | Savsvinget 7, 2970 Hørsholm  | Tlf.: 2615 1809 | uh@futurequest.dk