Er du ung og har du brug for en at tale med?  

Jeg ved godt, at det ikke altid er lige let at være ung. 

Man kan indimellem føle sig utilstrækkelig eller forkert og andre gange være helt ovenpå. Måske kender du også til følelsen af, at ingen helt forstår dig, som den du virkelig er.

Der bliver stillet mange krav til dig som ung – både fra dine forældre, venner, skole og måske job. Disse krav kan jeg ikke fjerne. Men jeg kan hjælpe dig med at blive mere bevidst om dit eget værd og dine evner og give dig redskaber til at tackle modstand og overkomme forhindringer på din vej.


Ungecoaching er en unik mulighed for at få en nemmere hverdag som ung
Ungecoaching foregår i et uformelt miljø og kan handle om mange ting fx hvordan du finder motivation, bliver mere positiv i hverdagen, får en bedre dialog med dine forældre, tror mere på dig selv, bliver bedre til at gå til eksamen eller hvad du går og tumler med. Intet er for småt eller for stort. Her handler det om at få hjælp til at finde modet og styrken til at lave om på det, som lige nu ikke virker for dig.


”Jeg har lært at arbejde med mig selv på en ny og anderledes måde. At få sat ord på en masse af de ting, som jeg går og roder med. Selvom der foregår en masse inde i hovedet, kan man selv gøre rigtig meget – og det var jeg ikke klar over før.” 
Beate


Du kan booke en samtale ved at ringe eller skrive til mig.

 

Coaching afholdes hos:

Future Quest, Savsvinget 7, 2970 Hørsholm

 

Pris:

En session kr. 900 (varer 1-1½ time) 

Et klippekort med 5 sessioner kr. 3.500 (spar kr. 1.000)

"Det er svært at være ung og leve op til de mange krav jeg bliver stillet, når små ting som at føle mig ensom, uaccepteret, overset, usikker, misforstået og værdiløs er det jeg bruger mest tid på at slippe af med."  
 
Maria Larsen, 15 år 
 
 
  
 
 
 
 
 

 

 

 
"Tak for sidst. Det var rigtig godt, at Helena havde en samtale med dig inden hun besøgte sin nye skole. Hun fortalte os efterfølgende, at hun havde tænkt positive tanker, inden hun trådte ind på skolen, som I havde talt om. Tak til dig for at have guidet Helena igennem denne svære tid, hvor hun til tider har haft lyst til at opgive hele tilværelsen. Hun fortæller nogle gange om emner, som I har talt om og nogle værktøjer du har givet hende, som hun tænker over. Så jeg kan kun bekræfte, at du har en god indvirkning på hende - TAK." 
 
Mor til Helena
Future Quest | Savsvinget 7, 2970 Hørsholm  | Tlf.: 2615 1809 | uh@futurequest.dk