Ulla Holtze booster dit selvværd
 

Går du rundt med et lavt selvværd?

Dit selvværd hænger sammen med måden du tænker om dig selv på. Det er dit selvbillede og din bevidsthed om din egen værdi som menneske.

Du lærer om dit eget værd af de mennesker der er og har været omkring dig. Hvis du er vokset op med masser af opbakning, anerkendelse og kærlighed, vil du have nemmere ved at mærke selvværdet, end hvis du er blevet kritiseret og alt for tidligt har stået alene med dine problemer og udfordringer. Uanset dit udgangspunkt er det dog aldrig for sent at udvikle et godt selvværd.

Jeg arbejder ud fra et helt klart motto om, at klare mål og nærvær gør forskellen. Det betyder, at du bliver mødt med nærvær og engagement. Du bliver set for den du er. Og du bliver kærligt og målrettet provokeret til at skabe en positiv forandring i dit liv. En forandring, der får det bedste frem i dig.

Kontakt mig, og så finder vi sammen ud af at hjælpe dig videre. Jeg arbejder med lavt selvværd på to måder, nemlig gennem personlig coaching og gennem gruppeforløbet Hjerterum. Hvis du er under 18 år, tilbyder jeg ungecoaching.

 

Personlig coaching
Coaching handler om, at vi i fællesskab finder svaret på, hvordan du gør dit liv lettere, så du får energi og mod til at turde følge dine drømme. Du indeholder rigtig mange ressourcer - mange flere end du er bevidst om - og dem hjælper jeg dig med at spotte. Vi finder og arbejder sammen om at fjerne de overbevisninger og begrænsninger, der i dag afholder dig fra at skabe den udvikling og få den succes, som du fortjener.


"Ulla er en fantastisk coach. Jeg føler mig i trygge hænder, når Ulla coacher mig, idet hun er rummelig, empatisk og har en god livsindsigt. Hun spørger ind de rigtige steder og ved hvilke knapper hun skal trykke på. Derfor har det været nemt for mig at være åben og modtagelig overfor de redskaber, hun har givet mig. Hendes redskaber er effektive og har en hurtig og positiv effekt. De har hjulpet mig, så jeg har kunnet løse nogle indre og ydre problemstillinger. Jeg kan varmt anbefale Ulla."
Kristina Davidsen

  

Coachingen afholdes hos:

Future Quest, Savsvinget 7, 2970 Hørsholm

  

Pris:

En session kr. 900 (varer 1-1½ time)

Et klippekort med 5 sessioner kr. 3.500 (spar kr. 1.000)

  

Gruppeforløbet Hjerterum
Hjerterum er et gruppeforløb, som handler om at få dig tilbage på sporet – eller måske at opdage et nyt og bedre spor, hvor du kan (gen)finde den bedste udgave af dig. Du vil i løbet af 4 aftener fordelt på 2 måneder blive mere bevidst om værdien af at lytte til dig selv og dine behov. Blive klog på, hvordan du i højere grad kan være nærværende, få sat grænser og træffe de rigtige valg, sådan at hverdagen giver mening, og du vil få flere sjove og unikke øjeblikke alene og sammen med andre.

At arbejde med det personlige lederskab kræver fordybelse, refleksion og træning. En enkelt dags workshop kan sagtens give inspiration og energi, men det lange seje træk opnås ved at arbejde målrettet med dig selv henover en periode. Og her kan et gruppeforløb være en rigtig god inspirationskilde og støtte. Gruppen er på max. 10 deltagere og man skal være minimum 18 år for at kunne deltage.

  

"Jeg har fået meget mere selvindsigt og vil klart anbefale Hjerterum til andre, fordi det har været med til at gøre mig meget mere selvbevidst og bevidst om hvilke signaler jeg udsender. Samtidig har det været en god reminder om at sætte fokus på de gode ting."
Jesper Knudsen

 

Kort om undervisningen
Du vil undervejs blive præsenteret for en række korte teoretiske oplæg for at forstå baggrunden for dine adfærds- og tankemønstre, ligesom der vil være en lang række praktiske øvelser i mindre grupper. Vi arbejder både kropsligt og mentalt, da det er vigtigt at sætte fokus på begge dele for at få skabt balance i kroppen. Og så skal du være forberedt på at lave mindre hjemmeopgaver à max en times varighed mellem hvert modul for at sikre, at de nye redskaber bliver godt integreret i hverdagen.
 
Gruppeforløbet er delt op i følgende 4 moduler på trin 1:
 

Modul 1: Effektiv kommunikation og personlig målsætning
 
Modul 2: Selvopfattelse, selvværd og selvtillid
 
Modul 3: Bedre relationer til andre – og grænsesætning
 
Modul 4: Krop og følelser
 
 
På Trin 2 går vi endnu mere i dybden med emnerne fra Trin 1. Herudover arbejder vi med personlige værdier og hæmmende overbevisninger.

  
 
Tidspunkt:

Modulerne ligger med 2 ugers mellemrum og foregår om onsdagen fra kl. 18.00-21.45 i hyggelige omgivelser.
 
Næste forløb
Kontakt mig hvis du er interesseret i at deltage på det næste Hjerterumsforløb.
 Hjerterum afholdes hos:

Future Quest, Savsvinget 7, 2970 Hørsholm.
Der er gode tilkørselsforhold fra motorvejen og det ligger tæt på Kokkedal St., hvor der er gode bus- og togforbindelser.

 
 
Pris:

Deltagelse i gruppeforløbet Hjerterum kr. 1.695 (prisen dækker undervisning og forplejning)

For at understøtte din udvikling bedst muligt kan du tilkøbe coachingtimer til en særlig nedsat pris på kr. 500. Tilbuddet gælder så længe, du er aktiv kursist.

  

Hjerterum - et boost til dit selvværd
Hjerterumsforløbet handler om at sætte DIG i centrum

 

Hjerterumsforløbet

"Efter at have deltaget på Hjerterum er jeg blevet meget bedre til at acceptere og håndtere andre menneskers forskelligheder, og forstå at ikke alle er som mig, og at det er okay.
 
Samtidig har jeg fået mange gode råd og masser af inspiration og kan helt sikkert anbefale Hjerterum til andre, fordi det bare er fedt at arbejde med sig selv."
Future Quest | Savsvinget 7, 2970 Hørsholm  | Tlf.: 2615 1809 | uh@futurequest.dk