Nyhedsbrev

Jeg skriver om selvværd, negative tanker og alt det andet, der afholder os fra at føle os smukke, dejlige, enestående, modige og gode nok. Jeg annoncerer events og kurser i nyhedsbrevet og giver dig selvfølgelig også masser af tips til at blive en endnu bedre udgave af dig.

Vi ses i din mailboks.

Ulla

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
8/8 2016 - 30 piller til mig - og et nyt udviklingsforum til dig!

30 piller til mig - og et nyt udviklingsforum til dig!

 
 
Kære læser

Jeg håber, at du nyder sommeren og måske endda er en af de heldige, der stadig holder ferie. 

Her er jeg i gang med at starte op efter en dejlig lang sommer. En sommer med masser af regn og over 150 km’s vandring i den smukke danske natur. En sommer med hindbærplukning (fik endda produceret min allerførste hjemmelavede hindbærmarmelade), is, sol, afslapning og alt det andet, der bare hører sommeren til. Og sidst men ikke mindst - en sommer der gav mig en spændende lektie, som jeg vil dele med dig nedenfor.

OG så har jeg hele ferien glædet mig til at løfte sløret for et helt nyt tiltag, nemlig U-Circle. Et tiltag med det bedste af det bedste fra hele min palette. Et nærværende og trygt udviklingsforum for alle mellem 18 og 100 år. Et sted hvor du bliver set for at være dig og får masser af værktøjer til at få den bedste version af dig til at blomstre. Og så er der ovenikøbet Early Bird-opstarts-rabat frem til d. 12. august. 

JA TAK, JEG VIL GERNE LÆSE MERE OM U-CIRCLE
 
På hotel i Jylland
Stik mod forventning endte jeg med at tilbringe min ferie i Jylland. Planen var ellers en afbudsrejse under sydens varme sol med temaet AFSLAPNING. Men… - den idé havde resten af Danmark også fået. Og Danmark havde været hurtigere ude end mig. Alt var udsolgt!

Alternativet blev Jylland. Første stop Vejle. Vi havde booket 4 overnatninger på et lækkert 5* SPA-hotel med middag. Skønne værelser. Fantastisk udsigt. Morgenmad med et imponerende udvalg af kaffe (en af mine laster… hihi) og en lækker 2-retters menu hver dag. Alt var godt, afslappet og romantisk. Indtil middagen den anden aften.

Denne aften træder vi ind i restauranten. Forventningsfulde og trætte efter en god lang dag med shopping og masser af kilometer i benene. Fantastisk bare at kunne sætte sig til bords med et godt måltid mad i tosomhed med min kæreste. Kigge ind i hans brune øjne og bare svømme hen i det bedste selskab jeg kunne ønske mig…

Desværre blev dette selskab på et splitsekund udvidet til 4, da vi blev vist hen til vores bord!

 
Kender du det?
Har du nogen sinde prøvet at være på restaurant med et nabobord, der stod alt for tæt på? Med en oplevelse af, at nabogæsterne nærmest sad til bord med dig? Og at du aldrig havde valgt at invitere disse gæster, hvis det stod til dig? 

I min optik ser jeg mig selv som et rummeligt menneske – interesseret og nærværende. Men ærligt var jeg udfordret på alle 3 ting denne aften. Bordene stod tæt – max 20 cm’s mellemrum. Nabobordet – en ung kvinde og en ældre mand – lod tydeligt skinne igennem, at de var nye kærester og havde en højlydt samtale om sundhed og mad igennem stort set hele måltidet. Garneret med høje grin og store armbevægelser.

Jeg arbejdede på højtryk for at lade min fulde opmærksomhed blive hos min kæreste. Og få ørenlyd. Det lykkedes ikke særligt godt, jeg tabte koncentrationen og måtte flere gange bevidst samle mit fokus og flytte det tilbage til ham. For jeg blev småirriteret over at skulle høre om, hvorfor nabomanden skulle op kl. 5 næste morgen. Hvor han var madanmelder. Og hvorfor og hvilke 30 piller han bare SKULLE spise om dagen for at holde sig sund…. 

Da måltidet sluttede, forlod jeg restauranten næsten helt energiforladt. Min kæreste grinte højt – og delte præcis den samme oplevelse med mangel på fokus og iagttagelsen med de 30 piller!

 
Hvad ville du gøre?
Aftenen efter blev vi vist hen til præcis samme bord – med præcis de samme nabogæster. Jeg tænkte "Åh nej!", satte mig ned og tog menukortet.


Hvad ville du gøre her? 
 

Blive siddende, fordi:

- det var for uhøfligt at bede om et andet bord
- nabogæsterne ville blive kede af det det eller tænke negativt
- du ikke ville være til besvær
- du ville ikke ligefrem dø af et måltid mere ved siden af dem
- du har lært at stille dig tilfreds med det du har
- eller noget helt sjette….

 
ELLER


Ville du lytte til dig selv, sikre dig selv en god aften og være fuldstændig ligeglad med, hvad alle andre ville tænke?
(Måske ville de slet ikke tænke noget, men være optaget af deres eget.)

 
Jeg valgte det sidste! Og jeg lover dig, at jeg havde feriens absolut bedste og mest intime måltid den aften! Vi fik et bord helt for os selv, hvor der var masser af rum til at være os to. Med masser af energi, nærvær og kærlighed. 

Og det er rigtig ofte det der sker, når vi vælger os selv til. Når vi lytter til vores indre stemme og følger vores behov, uanset hvad andre måtte tænke og sige. Det er ren gødning vores selvværdi.

 
Vil du også booste din selvværdi?
Jeg har længe haft lyst til at lave et gruppeforløb for voksne (18+) baseret på det bedste af det bedste i min værktøjskasse. Et forløb med nærvær og åbenhed i centrum. Et forløb der booster selvværd, giver dig mod til at stå ved dig selv, kommunikere bedre, sætte grænser, slippe fri af frygt og andres forventninger - og i stedet virkelig begynde at lytte til DIG.

Nu er forløbet her og jeg har valgt at kalde det ’U-Circle’! Vi starter i Hørsholm onsdag d. 31. august og der er lige nu særlig Early Bird rabat ved tilmelding senest på fredag d. 12. august 2016.

Jeg glæder mig helt vildt…!!!!!

JA TAK, JEG VIL GERNE LÆSE MERE OM U-CIRCLE.
 
Kom godt tilbage fra ferie!
Som en af mine kloge veninder siger, er ferie rigtig godt, men det er hverdagen, der er mest af. Og den skal også nydes. 

Så denne opfordring er hermed givet videre. Sommeren er ikke slut endnu. Nyd den! I bare tæer, med is, med sol, med et glas vin eller hvad du nu foretrækker.
 
Vælg det gode til – også i hverdagen.

Du fortjener det bedste.

 
Glade hilsner

Ulla 

 
PS. Kender du en stille teenager, der har brug for at sige mere i timerne og få ro i maven ved fremlæggelser mv.? Så husk, at der er hjælp at hente på efterårets teenagekurser.

JA TAK, JEG VIL GERNE LÆSE MERE OM EFTERÅRETS KURSER FOR STILLE UNGE
 
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få løbende masser af fif til, hvordan du kan blive en endnu bedre (og mere ægte) udgave af dig.
 
Future Quest | Savsvinget 7, 2970 Hørsholm  | Tlf.: 2615 1809 | uh@futurequest.dk