"Skriv gerne til mig,

  hvis livet driller ..."

 
Ulla Holtze, udviklings konsulent gennem 8 år

Det siger mine kunder om mig ...

”Virkelig god underviser. Du er god til at lytte og spørger ind til ens problemer, men stiller alligevel ikke grænseoverskridende spørgsmål. Det gør, at jeg føler mig tryg. Desuden bliver den teori du underviser i aldrig kedelig, fordi du fortæller det så godt og nærmest fortæller en historie.”

Josefine Johnsson

 

 

”Jeg har gennemgået et stresscoachingforløb hos Ulla. Det var hårdt at se ”elefanterne i øjnene”, trampe nye stier og ændre vaner og tanker. Men det virkede. Og allerede efter et par gange kunne jeg begynde at mærke, at der skete noget. Det har været et vendepunkt for mig og har haft en stor betydning for, at jeg er kommet hel ud på den anden side.”

Charlotte Enkebølle

 

 

”Du er dybt kvalificeret, rigtig grundig og klog på alt det du underviser i. Du har et helt fantastisk engagement og kan leve dig godt ind i alle problemer.”

Maria Eriksson

 

 

”Du er virkelig god og forstående, men samtidig spændende og inspirerende at høre på. Du er god til at lære fra dig og få alle til at føle sig ”med” og værdsat.”

Josefine Hove Kristensen

 

 

”Jeg har lært at arbejde med mig selv på en ny og anderledes måde. At få sat ord på en masse af de ting, som jeg går og roder med. Selv om der foregår en masse inde i hovedet, kan man selv gøre rigtig meget – og det var jeg ikke klar over før.”

Beate

 

Future Quest | Savsvinget 7, 2970 Hørsholm  | Tlf.: 2615 1809 | uh@futurequest.dk