Nyhedsbrev

Jeg skriver om selvværd, negative tanker og alt det andet, der afholder os fra at føle os smukke, dejlige, enestående, modige og gode nok. Jeg annoncerer events og kurser i nyhedsbrevet og giver dig selvfølgelig også masser af tips til at blive en endnu bedre udgave af dig.

Vi ses i din mailboks.

Ulla

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
30/10 2015 - Ja tak til mere synlighed!

Ja tak til mere synlighed!

 
 

 
Kære læser

Har du nogensinde oplevet at føle dig virkelig betydningsfuld? Haft en stærk fornemmelse af, at lige præcis din tilstedeværelse eller dine ord gjorde en positiv forskel for de mennesker, du var omgivet af? Oplevet at du virkelig var ønsket. Holdt af. Accepteret. Respekteret.

Måske har du også oplevet det modsatte. Følt dig til besvær? Overset? Haft en fornemmelse af at være helt og aldeles betydningsløs? Koblet af? Ligegyldig? Usynlig? 

Jeg sætter i dette nyhedsbrev fokus på SYNLIGHED - både din og andres.
 
Alting starter hos os selv, men vi kan i den grad også med en ganske lille indsats være med til at gøre en positiv (og livsvigtig) forskel for vores medmennesker.

Meget apropos er efterårets arrangementskalender fyldt med tilbud om lige præcis mere synlighed:

* Inspirationsaften om kropssprog d. 2. november – få pladser

* Kursusforløbet ”Sig mere i timerne- og til eksamen” - opstart d. 4. november

* ”Indtag scenen” – teenagekursus i præsentationsteknik - opstart d. 17. november

SE MERE OM ARRANGEMENTERNE HER.
 
Synlig eller ej
I udgangspunktet tror jeg, at det er et eksistensvilkår en gang imellem at få følelsen af at være alene og føle sig overset. Måske især som ung, hvor hormonerne i den grad raser. Men ingen bør gå rundt med en vedvarende oplevelse af at være totalt usynlig og betydningsløs, da det er ren gift for selvværdet og livsgejsten. 

Og alligevel sker det. Igen. Og igen.

En af mine unge kursister på 'Sig mere i timerne- og til eksamen'-forløbet oplever det sådan her:
”Jeg vågner med ondt i maven, fordi jeg ved, at jeg om lidt skal ind i 'løvens hule' igen. Jeg havde håbet på, at et skoleskift ville gøre en forskel, men jeg er på kort tid havnet i rollen som den stille pige igen. Jeg er ligesom i min egen verden. Det er som om, at de andre slet ikke ser mig. Heller ikke lærerene. Gad vide om de ville lægge mærke til, hvis jeg ikke kom mere.”

Faktum er, at jeg møder en del unge, der er så ensomme, at de ikke taler med et eneste menneske igennem en hel skoledag. Efter skoletid sætter de sig hjem på deres værelse og hopper på Facebook for at socialisere en smule. Men kun for at blive mindet om, hvor mange relationer og personlig succes andre har – og hvor galt det står til hos dem selv.

Og spørgsmålet er, om det kun er de unge, der føler sig usynlige?

 
Hvorfor bliver vi usynlige?
Vi bliver usynlige, når vi (ubevidst) har valgt at lytte til, hvad andre har fortalt os. Når vi efter en mængde afvisninger - verbale eller nonverbale - (ubevidst) har valgt at acceptere, at vi bare ikke er gode nok, sjove nok, spændende nok, spontane nok, vigtige nok, dygtige nok.
 
Ingen ønsker frivilligt at mærke den kvælende, væmmelige og altopslugende følelse af afvisning. Så hellere lade stå til - og gøre intet nummer af sig. (Selvom det heller ikke er rart.)

 
Hvordan bliver vi synlige igen?
Som med alt andet udvikling starter forandringen hos dig selv.

En mulighed er bevidst at bruge dit kropssprog til at skabe mere synlighed. Fx kan du med fordel rette dig helt op, ranke ryggen og øve dig på at fastholde øjenkontakten og smile til dine medmennesker. 

Kropssproget er en ydre afspejling af indre følelser. Vær derfor også bevidst om, hvor dit fokus er. 

Tænker du på dig selv som gave eller byrde? Er du bevidst om dine styrker og hvilken positiv inspiration, hjælp og støtte du kan give andre? Eller tænker du mere på, om du nu er til besvær og om andre overhovedet ønsker din tilstedeværelse? Uanset hvad du tænker, er det den historie, som din krop fortæller.
 
Du er hvad du tænker! Så sørg for at tænke det rigtige.
 
Husk på at ingen kan få dig til at føle mindreværd, med mindre du lader dem. Måske har du ikke haft det nemt på din vej, men det er aldrig for sent at skabe en bedre fremtid. Din unikke personlighed med alle dine styrker og kvaliteter fortjener at komme ud i lyset og få plads.

PSSSST....! Er du teenager og har du brug for at komme mere på banen i timerne, kan du få masser af inspiration, redskaber og støtte på forløbet "Sig mere i timerne- og til eksamen". 

JA TAK, JEG VIL GERNE LÆSE MERE OM KURSET "SIG MERE I TIMERNE- OG TIL EKSAMEN".
 
’Indtag Scenen’- teenagekursus i præsentationsteknik - NYHED
Som noget helt nyt er jeg klar med et intensivt kursus i præsentationsteknik for teenagere mellem 14 og 18 år. Kurset varer 2 aftener og er målrettet dig, der gerne vil øge din synlighed og blive mere tryg, når du skal fremlægge foran en gruppe.

Udover en masse konkrete værktøjer sætter vi fokus på dine personlige virkemidler, så du præcist ved, hvad der øger din gennemslagskraft, når du 'er på'. Der er plads til max 8 deltagere for at sikre, at du får masser af træning og konstruktiv feedback.
 
Glæd dig til et par sjove, udviklende og lærerige aftener!

JA TAK, JEG VIL GERNE LÆSE MERE OM KURSET 'INDTAG SCENEN'
 
Den lille hjælp til mere synlighed – den store betydning
Alle – lige fra nyfødte babyer til ældre mennesker – har brug for at blive set og hørt. 

Et lille smil. Et goddag. Et kram. En hjælpende hånd. Et lyttende øre... Det er små ting. Men små ting, der tæller stort.
 
Hvorfor?

Fordi du - med hver eneste lille bitte ting du gør - viser, at den anden har betydning. Og fordi det kan være dig, der spreder det tryllestøv, som en ensom og usynlig sjæl har brug for præcis på det tidspunkt.  

Jeg spredte mit tryllestøv foran kølemontren i Rema forleden, og jeg kan stadig se overraskelsens glæde i den forsagte ældre kvindes øjne, da jeg hjalp hende med mælkevarerne. Et lillebitte, men absolut magisk øjeblik!

Lad os sammen drysse tryllestøv og gøre de usynlige mere synlige.

Happy halloween fra mig til dig.
 

Kærlige hilsner
Ulla

 
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få løbende masser af fif til, hvordan du kan blive en endnu bedre (og mere ægte) udgave af dig.
 
Future Quest | Savsvinget 7, 2970 Hørsholm  | Tlf.: 2615 1809 | uh@futurequest.dk